Nasleep Pfeiffer

Jan komt op consult.

Hij heeft eigenlijk niets met homeopathie, maar een collega heeft het hem aanbevolen, en hij heeft nu al zolang klachten dat hij het toch maar wil proberen.

Jan verteld, ik was een halfjaar geleden vermoeid, ik stond voor mijn werk op een beurs en dat viel me ineens erg zwaar terwijl ik dat regelmatig doe.

Een paar dagen later was ik in het buitengebied bij een klant, ik zou teruglopen naar mijn auto die zo’n 300 meter verderop stond, maar ik was ineens zo moe dat ik dacht dat ik niet meer bij mijn auto zou kunnen komen. Echt niets voor mij.

Toen ik thuis kwam zei mijn vrouw dat ik er slecht uitzag, en stuurde me naar de huisarts.

Er werd bloed geprikt en de conclusie was dat ik pfeiffer had. Ik ben thuis geweest en heb het heel rustig aan gedaan. Een maand later waren mijn bloed waardes weer goed, technisch gesproken was ik weer genezen.

Maar… ik ben nu 6 maanden verder en voel me nog lang niet de oude, ik kan me moeilijk of niet concentreren en ik heb nog vaak last van mijn keel, alsof ik keelontsteking heb of ga krijgen, heb vaak last van mijn gewrichten en ik ben nog zo vermoeid.  Deze klachten zijn allemaal gebleven of ontstaan na de Pfeiffer.

Na nog wat doorvragen, schrijf ik meneer een homeopathisch middel voor en vraag hem mij op de hoogte te houden.

Ik hoor niets, dus neem ik 3 weken later zelf contact op.

Och ja, vergeten te melden, maar alle klachten zijn weg. Ik werk weer op volle kracht en zit weer in mijn oude energie. Is zijn antwoord.

En dat na 1 inname!

Homeopathie kan zelfs de homeopaat nog versteld doen staan.